Ny färg på huset

Brorsan har jobbat som målare i Kumla i flera år innan han flyttade norröver, en 100 mil cirka. Jag och brorsan är väldigt olika som personer. Han är händig och kan snickra utöver att han är en professionell målare medan jag är född med tummen mitt i handen. När huset behövde målas om så kunde inte brorsan måla det åt mig för har bor ju långt bort. Det är i alla fall tur att man har en målare i familjen, för brorsan visste om ett företag som han tyckte att jag skulle vända mig till vilket jag också gjorde, och det är ett företag som jag tänker mig att det är bra att jag skriver ett inlägg om så att ni, alla mina fina läsare, ska veta om att om ni någon gång behöver en duktig målare i Kumla med omnejd så kan ni alltid lita på att få kvalitativ hjälp av företaget Hessleby Måleri

Huset målade de om på ett par dagar och det blev en helt ny färg. Innan var huset gult men jag har alltid drömt om ett vitt hus med blåa knutar så det blev den färgen. För en gångs skull var min fru och jag överens om någonting för även hon höll med om att ett vitt hus skulle passa riktigt bra. Däremot är vi inte överens om vilka tapeter vi ska ha i sovrummet men vi får se vad det blir för tapeter längre fram, och jag ska förstås återkomma till er i ett senare inlägg och berätta mera om detta. Hur som helst så kan jag inget annat tro än att ni som är på jakt efter en målare i Kumla kommer bli riktigt nöjda ifall ni anlitar de rutinerade målarna som arbetar på Hessleby Måleri, ett företag som har funnits i 15 år.