Lynga KBT AB

Hej på er alla och välkommen till ett inlägg om tvångstankar och hur jag gjorde för att komma ur en situation som gjorde att jag höll på att förlora jobbet. Det var inte så att jag misskötte arbetsuppgifterna, det var bara det att jag aldrig kom i tid och det berodde då inte på att jag försovit mig, det berodde på att jag led av kontrollreringstvång. Med hjälp av KBT i Varberg har jag nu fått hjälp och hittat strategier att hantera detta, till störst glädje för mig själv men även för mina kollegor som inte längre behöver störa sig på mina sena ankomster. Först var jag tvingad att kontrollera att kaffebryggaren var avstängd, ca tio gånger. Sedan var det spisen och inte nog med det. På väg till bilen var jag tvingad att gå tillbaka för att se att lägenhetsdörren var låst och det var en hel del annat som jag också var tvingad att kontrollera, utan dessa kontroller fick jag en hemsk ångest. Med hjälp av en duktig psykoterapeut hos företaget Lynga KBT AB fick jag en mental verktygslåda att använda mig av, det handlade om att programmera om mitt sätt att tänka och bara efter några behandlingar med KBT i Varberg så släppte mina tvångstankar. Nu har det gått ett tag sedan jag var hos Lynga KBT för sista gången, jag behöver inte längre gå dit för jag har nu fått all hjälp och alla redskap jag behöver och är inte längre handikappad och styrd av dessa tvångstankar. Denna KBT för er i Varberg och Falkenberg fungerar på många olika tillstånd och om du tror att det här med KBT kunde vara något för dig då ska du höra av dig till Lynga KBT AB.