Brasiliansk vaxning

Hejsan alla mina fina följare som jag har här på min skönhetsblogg! Idag kommer jag skriva ett inlägg om brasiliansk vaxning då det är flera av er som frågat mig hur jag gör och vad man ska tänka på. Jag har alltid varit nyfiken på brasiliansk vaxning, och när min kompis gjorde det första gången så blev jag helt fascinerad. Så jag tänkte att det kunde vara intressant och lärorikt för er mina skönheter, så här kommer en liten guide om hur man gör och vad man ska tänka på!

Först och främst, när man vaxar brasilianskt så är det mycket viktigare än vanlig vaxning att man har rena och torra ljumskar. Jag tvättar alltid med tvål och vatten innan jag börjar vaxa, och försäkrar mig om att det inte finns någon olja eller smuts kvar på huden. Detta är A och O för en bra vaxning, annars riskerar man att få irriterad hud eller andra problem.

Sedan är det bara att göra som vanligt när man vaxar, fast man tar lite mindre vaxremsor och försiktigare tag. Jag brukar alltid ha med mig aloe vera-kräm eller någon liknande, som jag smörjer in mig med direkt efter vaxningen. Detta lindrar eventuell rodnad och hjälper huden att återställa sig snabbare.

Det är allt för idag! Jag hoppas ni fick svar på era frågor, och att ni känner er redo att ta steget till en brasiliansk vaxning. Det är verkligen inte så farligt som man tror, och det blir bara bättre och bättre för varje gång. Lycka till! 🙂

PS: Kom ihåg att alltid ta hand om din hud, oavsett om du vaxar eller inte. En bra hudvårdsrutin är A och O för fin och frisk hy! 🙂

PPS: Glöm inte bort att prenumerera på min blogg för fler skönhetstips och tricks från petite moi från Skövde! 🙂