Tips på en målare i Linköping

God morgon allesammans! Nu ska jag prata med er om att jag har flyttat tillbaka till Linköping efter att ha bott i en annan stad i fem år. Jag hade bestämt att flytta hem och när en god vän skulle sälja sitt hus för att flytta in i en lägenhet bestämde jag mig för att köpa huset. Det var väldigt många år sedan huset hade målats om senast och som en av de första åtgärderna anlitade jag en målare i Linköping som såg till att måla om fasaden i en riktigt fin färg. Jag vände mig till företaget Mv:s Allservice. 

Det är viktigt med det första intrycket och innan var det inget fint första intryck man fick när man kom till huset för färgen var sliten och blekt men nu är det som ett helt annat hus. Att jag valde att vända mig till Mv:s Allservice beror på att min brorsa och hans fru hade vänt sig dit och fått hjälp av en av deras målare i Linköping för ett år sedan, och de var fasligt nöjda och belåtna och de rekommenderade mig att vända mig till det här företaget. Det är klart att det var bra att kunna få en rekommendation på en målare i Linköping eftersom jag efter några år i en annan stad inte visste till vem jag borde vända mig. Nu är det en del invändiga jobb som är kvar att göra och jag ska om några veckor börja med målning och tapetsering av några rum och jag kommer även då att låta Mv:s Allservice få hjälpa mig och det kommer med all säkerhet att bli riktigt bra. Om det är någon av er som behöver hjälp med målning eller tapetsering tror jag att ni blir lika nöjda med det här företaget som jag.