Malins Hund Hälsa

Hej och god eftermiddag. Äntligen har Daisy som är min hund blivit klippt i en kort och bra hundfrisyr. Det är så att lille Daisy har en tjock päls som tovar ihop sig och då tycker jag att det är synd om henne, särskilt så här mitt i sommaren. Det har märkts att hon lidit i värmen och då har jag som hundägare ett ansvar att se till att göra något så att hon mår bättre. Jag har vänt mig till en hundsalong i Köping som heter Malins Hund Hälsa och där blev Daisy friserad, det är knappt att man känner igen henne. 

Jag vill tipsa er om denna hundsalong i Köping, för har ni en hund som behöver klippas eller trimmas eller behöver kloklippning, då är Malins Hund Hälsa ett bra företag att vända sig till. Det finns olika paket och kombinationer som ni kan välja från beroende på vad ni vill ha hjälp med. Hos det här företaget kan hunden också få hjälp med badning, föning, borstning och reda ut tovor samt klippa klor, men det sa jag nog alldeles nyss, inte sant! För att se de olika tjänsterna och kombinationspaketen samt vilka priser så kan du läsa vidare inne på företagets egen sida på nätet. Hon som driver företaget har stor erfarenhet av hundar, och hon är van att hantera även hundar som till exempel är rädda för att klippa klorna. Man kan inte få bättre hjälp med hunden och ett bättre omhändertagande än av hon som har denna hundsalong i Köping. Hon pratar och lugnar och ger mycket beröm under tiden hon har hunden och det spelar ingen roll om hunden är stor eller liten, korthårig eller långhårig, alla hundar är välkomna till Malins Hund Hälsa.